Народний Рух України ніколи й не був опозиційною силою - Коваль

Понеділок, 2 вересня 2002, 16:17
Заступник голови Народного Руху України В'ячеслав Коваль заявляє, що НРУ не братиме участі в акціях 16 вересня.

"Ми свідомі того, що спекуляцій навколо блоку Віктора Ющенка буде багато, але "Наша Україна" має намір іти власним шляхом. Це саме стосується і Народного Руху", цитує Коваля прес-служба НРУ.

"Україна має всі шанси обійтися без революцій, хоча революція, як крайній виклик, завжди залишається в запасі будь-якої опозиції, навіть конструктивної, якою на сьогоднішній день є "Наша Україна". Хочеться вірити, що вимоги та пропозиції, які надійшли від "Нашої України", будуть підтримані. Як на мене, цей шлях є кращим, бо він дає можливість робити реальну справу без руйнації та катаклізмів", - зазначив В'ячеслав Коваль.

"Народний Рух України ніколи не був тією опозиційною силою, яка б йшла на все, навіть на руйнування держави, задля задоволення власних амбіцій. Колись, - продовжив Коваль – В'ячеслава Чорновола жорстко критикували за запровадження у вітчизняному політичному лексиконі терміну "конструктивна опозиція". Але час довів правильність подібного підходу, що свідомо уникає зосередження виключно на репертуарі "геть, ганьба".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: