Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Склад учасників Форуму розширюється за рахунок Омельченка та аграріїв

Четвер, 5 вересня 2002, 13:04
Лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко заявляє, що крім Соцпартії України і Блоку Юлії Тимошенко у Форумі демократичних сил, запланованому на 14-15 вересня в Києві, візьме участь партія "Єдність".

У четвер на прес-конференції у Львові Ющенко також повідомив, що ведуться переговори з Аграрною партією України й іншими партіями, які, як вважає Ющенко, "обов'язково братимуть участь у цьому заході".

Лідер блоку також заявив, що для "Нашої України" "16 вересня - не самоціль, а лише метод" для досягнення мети - зміни політичної влади в Україні. "16 вересня життя не закінчується, і потрібно бачити, що буде наступного дня", - наголосив він.

Ющенко відзначив, що метою його зустрічі з президентом Кучмою минулого тижня було пояснити логіку дій "Нашої України". У той же час лідер блоку підкреслив, що "не має ілюзій щодо того, що кілька годин на плацу щось можуть змінити".

"Якщо ми побачимо неадекватну реакцію влади, то наші дії будуть більш радикальними", - заявив він.

У той же час, Ющенко не сказав, які саме радикальні дії будуть вжиті блоком "Наша Україна". Він тільки наголосив, що "16 вересня - це початок, і надалі є цілий план посилення цих дій, якщо влада не піде на діалог з "Нашою Україною".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування