Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКУ В МОСКВІ НЕ ДАВАЛИ ЖОДНИХ РЕКОМЕНДАЦІЙ ЩОДО ДОСТРОКОВИХ ПРЕЗИДЕНТСЬКИХ ВИБОРІВ В УКРАЇНІ

Вівторок, 22 жовтня 2002, 18:50
Прес-секретар лідера блоку "Наша Україна" Ірина Геращенко називає "некоректним" повідомлення про те, що на зустрічі лідера "НУ" Віктора Ющенка і лідерів фракції Союз правих сил (СПС) в Москві ніби була досягнута домовленість про те, що українська опозиція не вимагатиме дострокового виходу у відставку президента Леоніда Кучми.

Коментуючи у вівторок результати зустрічі, Геращенко повідомила, що "сторони обмінялися поглядами на політичну ситуацію в Україні, але ніхто нікому не давав жодних рекомендацій".

"Розмова торкалася відносин між фракціями, це була дуже коректна бесіда. Обидві сторони під час зустрічі неодноразово наголошували, що ця зустріч - перший крок в налагодженні міжфракційних відносин. Лідери СПС неодноразово зазначали, що їхня фракція вважає за необхідне підтримувати відносини з найбільшою фракцією українського парламенту", - повідомила прес-секретар.

Ющенко, зі слів його прес-секретаря, вважає основною метою свого візиту в Москву "донесення позицій, на яких стоїть блок "Наша Україна", а також "демонстрація того, що "НУ" - це здорова, збалансована сила".

За підсумками візиту Ющенко наголошує, що блок "Наша Україна" має партнерів в Росії і виступає за стратегічні відносини з Росією", - сказала прес-секретар.

Геращенко передала думку лідера блоку, що більшість позицій "Нашої України", доходячи до ЗМІ, "зазнають серйозних змін у бік дезінформації", повідомляє Інтерфакс-Україна.

На зустрічі Ющенка з Іриною Хакамадою та Борисом Нємцовим досягнута домовленість про підготовку міжфракційного договору між "Нашою Україною" та Союзом правих сил. Нємцов та Хакамада висловили бажання наприкінці листопада приїхати в Київ для підписання цього документа, повідомила Геращенко.

У "Нашій Україні", за словами прес-секретаря, відзначають близькість позицій з Союзом правих сил, зокрема, у поглядах на економічні та соціальні процеси.

Новина про те, що праві ніби відрадили українську опозицію від вимог відставки Кучми, за підсумками зустрічі передав московський Інтерфакс.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування