Медведчук заборонив поширювати компромат на себе

Четвер, 24 жовтня 2002, 18:15
Шевченківський райсуд Києва заборонив розповсюдження відеоролика "Оцифрована правда" до того, як буде винесено вердикт за позовом Віктора Медведчука до Соцпартії та її лідера Олександра Мороза.

Як повідомляє прес-служба СПУ, Медведчук звернувся до суду із позовом до Соціалістичної партії та Мороза про захист честі, гідності та ділової репутації і відшкодування моральної шкоди.

"Позивач звернувся із заявою про забезпечення позову шляхом заборони показу відеоролика "Оцифрована правда", зазначено в ухвалі.

Суд ухвалив "в порядку забезпечення позову заборонити показ і розповсюдження відеоролика "Оцифрована правда" у будь-який спосіб до набрання рішення суду за позовом Медведчука В.В. до Соціалістичної партії України, Мороза Олександра Олександровича".

Виконання ухвали суду покладено на Олександра Мороза.

Ролик "Оцифрована правда" було продемонстровано під час Форуму демократичних сил, організованого блоком "Наша Україна" 14-15 вересня.

У фільмі, зокрема, наводиться епізод із записів Мельниченка, де Кравченко обговорює з Кучмою наявність компромату на Медведчука

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування