Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пустовойтенко стогне. Медведчук зовсім розійшовся?

Вівторок, 29 жовтня 2002, 14:50
Лідер Народно-демократичної партії Валерій Пустовойтенко заявляє про тиск на партію з боку адміністрації президента і місцевих органів влади. Про це він заявив журналістам у вівторок після зустрічі депутатів НДП зі спікером Верховної Ради Володимиром Литвином.

Пустовойтенко нагадав те, що між фракціями, які входять до більшості, була досягнута домовленість про "мораторії" на перехід депутатів із фракції у фракцію, а також про недавній перехід із фракції НДП у депутатську групу "Демініціативи" депутата Олександра Бандурки.

"Бандурка не говорить про це, але він не міг би вийти самостійно з фракції НДП", - заявив Пустовойтенко, відзначивши, що розцінює це як тиск на партію, причому, "насамперед, я думаю, з боку місцевих органів влади, з боку адміністрації президента".

Пустовойтенко не виключає, що це також є спробою вплинути на його репутацію для того, щоб змінити керівництво партії. На майбутньому 8-ому з'їзді НДП ставитиметься питання про переобрання глави партії.

За його словами, у ході зустрічі депутатів НДП із Литвином обговорювалося і питання про відсутність "чіткої позиції" по роботі більшості, а також про необхідність координації дій по законодавчих ініціативах. "Сьогодні дисципліна в самій більшості упала", - вважає Пустовойтенко. На зустрічі він також сказав, що Литвин як лідер більшості "повинен активніше працювати".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування