Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко розповів про "політичний подвиг" членів "Нашої України"

Вівторок, 8 жовтня 2002, 17:36
Член фракції "Наша Україна" Владислав Атрошенко підписав заяву про входження до більшості після півгодинної розмови з президентом України Леонідом Кучмою. Про це у вівторок журналістам розповів лідер фракції Віктор Ющенко, передає прес-служба блоку.

Коментуючи ситуацію з народним депутатом Атрошенко, який начебто подав заяву про вступ до більшості, Ющенко заявив: "Мені відомо, що з Владиславом Атрошенком особисто зустрічався президент і після півгодинної розмови народний депутат змушений був написати заяву про вступ до більшості". Лідер "Нашої України" наголосив, що "його (Атрошенка) мораль не дозволила йому бути в цій більшості, і він написав заяву, яка анулювала його вступ".

Ющенко назвав свого колегу мужньою людиною, адже "для народного депутата це найважливіший вибір – завжди пам’ятати по своїх виборців і свої цінності". Він також подякував усім народним депутатам від "Нашої України", які "вистояли в ці шалені чотири тижні" від початку роботи сесії Верховної Ради.

"Я радію і захоплююся, бо для України це є політичний подвиг", - наголосив Ющенко. Він також підкреслив, що "Нашій Україні" вдалося зберегти найбільшу фракцію в парламенті, і це "прекрасний результат, привід для оптимізму".

Від УП: Владислав Атрошенко (1968 р.н.), обраний за 207 виборчим округом. До виборів був радником Президента Українського союзу промисловців і підприємців з питань паливно-енергетичного комплексу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування