Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Піскун відклав поїздку за грошима Лазаренка

Середа, 9 жовтня 2002, 14:41
Генеральний прокурор України Святослав Піскун переніс робочий візит у США й Антігуа на 14 жовтня у зв'язку зі зміною програми поїздки. Про це в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" повідомила пресс-секретар генпрокурора Поліна Башкіна. Дата закінчення візиту не відома.

Раніше генпрокурор Піскун заявив про намір найближчим часом відвідати США у справі екс-прем'єра України Павла Лазаренка й у зв'язку із записами екс-майора держохрони Миколи Мельниченка. За його словами, у ході візиту в США відбудуться його зустрічі в прокуратурі і ФБР.

"Ми будемо обговорювати роботу зі справи Лазаренка - Юлії Тимошенко (екс-керівник корпорації "Єдині енергетичні системи України"). Потрібно ставити крапку у цій справі", - сказав генпрокурор.

Він також повідомив, що в рамках візиту має намір відвідати Антігуа (Антігуа і Барбуда - незалежна держава в Карибському морі, що входить до складу Британської співдружності). "Там знаходиться близько $100 млн. грошей Лазаренка, і я буду домагатися, щоб їх повернули Україні", - підкреслив Піскун.

За його словами, в Антігуа буде підписана міжурядова угода про повернення в Україну грошей, блокованих на рахунках Лазаренка.

Піскун також заявив про свій намір підняти питання про надання Україні оригіналів записів майора Мельниченка.

Візит генпрокурора був запланований на 9 жовтня.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування