Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Михайло Коломієць подзвонив матері, аби попросити пробачення

Вівторок, 12 листопада 2002, 11:48
Ольга Михайлівна Коломієць, мати Михайла Коломійця, який зник 21 жовтня, підтвердила, що в останній раз вона розмовляла із своїм сином по телефону 28 жовтня о 15.55.

За словами Ольги Коломієць, розмова з сином тривала кілька секунд. Михайло сказав матері, що зарядка його мобільного телефону закінчується, а зарядний пристрій він залишив у готелі. Вона намагалася умовити сина повернутися, але він був дуже схвильований, плакав і просив у неї пробачення.

Ольга Коломієць вважає, що у той момент її син був цілком щирим, але вона висловила безліч інших сумнівів. Чому Михайло поїхав до Білорусі, де у нього не було ні родичів, ні близьких, ні ділових партнерів? Ольга Михайлівна живе в районі метро Лісова і прямо сказала: "Ліс починається майже в мене під вікнами. То навіщо було їхати аж до Білорусі?"

Вона також не вірить у те, що її син міг добровільно піти з життя. На її думку, для цього він не мав жодних підстав: "Він був дуже спокійний. Мав свою справу, яку любив. Він не міг вчинити самогубство".

Ольга Коломієць вважає, що Любов Рубан повинна мати інформацію про причини зникнення її сина. В понеділок 28 жовтня, не маючи жодного контакту із сином, Ольга Михайлівна довідалась, що він протягом всього тижня мав тривалі розмови по телефону із Любов’ю. Вона їй зателефонувала і вимагала пояснити, що відбувається. Близько 12 години дня Люба повідомила Ользі Михайлівні, що Михайло найближчим часом їй зателефонує. Він і справді зателефонував, але щоби попрощатися.

Інститут Масової Інформації

Читайте також:

Тепер нас називатимуть самогубцями

Завжди є хтось, хто знає правду, або втеча від труднощів - це не про нього

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування