Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зінченко і Табачник напишуть "альтернативний" підсумок слухань зі свободи слова

Понеділок, 16 грудня 2002, 15:06
Віце-прем'єр України Дмитро Табачник повідомив, що за участю уряду розробляється альтернативний проект Верховної Ради за підсумками парламентських слухань з питань свободи слова і цензури у країні.

У понеділок на семінарі для регіональних ЗМІ у Києві Табачник назвав "дуже емоційною" позицію парламентського комітету з питань свободи слова й інформації стосовно підсумків слухань у Верховній Раді 4 грудня.

З його слів, постанова, підготовлена комітетом, "у принципі не відповідає на ряд питань, поставлених на парламентських слуханнях". Тому, підкреслив Табачник, на сьогоднішній день робоча група за дорученням віце-спікера Олександра Зінченка розробляє ще один проект за підсумками слухань.

"Ми (уряд) свої пропозиції передали, і ще будемо допрацьовувати, і з Зінченком знаходимося у постійному контакті", - заявив віце-прем'єр.

Разом з тим Табачник зазначив, що на сьогоднішній день "політизація питань" у Верховній Раді, зокрема щодо перерозподілу парламентських комітетів, "досягла досить високого ступіню гостроти". Тому, за його словами, питання про реалізацію рішень, прийнятих за підсумками парламентських слухань з питань свободи слова, відкладається. "Не варто зараз надавати цієї гостроти даним політичним питанням", - сказав він.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування