Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ВЛАДА КОНЦЕНТРУЄТЬСЯ В РУКАХ ЕСДЕКІВ?

Четвер, 19 грудня 2002, 11:49
В результаті перерозподілу парламентських комітетів та призначення нового коаліційного складу уряду найбільше портфелів отримали представники СДПУ(О).

Так, після зміни керівництва парламентських комітетів, за яке голосувала парламентська більшість у вівторок, представники фракції Соціал-демократичної партії об'єднаної отримали 5 посад голів комітетів та 6 – перших заступників.

Чотири портфелі керівників комітетів мають Регіони України, але разом з тим вони отримали найбільше перших заступників – 7. Фракція Партії промисловців та підприємців та партії "Трудова Україна" має 3 голови комітетів та 4 перших заступники. Депутатська група "Народовладдя" відтепер має двох представників серед голів комітетів і 6 – перших заступників.

Фракція НДП отримала двох голів комітетів та двох перших заступників. Таку ж кількість портфелів має "Народний вибір". У групи "Демократичні ініціативи" один портфель керівника комітету та 5 – перших заступників.

Група "Європейський вибір" після перерозподілу має в своєму розпорядженні 1 комітет та 3 посади першого заступника голови. Одного голову мають також "Аграрники", проте перших заступників у них лише 2.

Головами трьох парламентських комітетів залишилися екс-опозиціонери: 2 колишні "бютівці" Петро Толочко та Василь Онопенко, а також Василь Хара, що залишив фракцію комуністів.

Нагадаємо, що в уряді представники СДПУ (О) мають квоту в 1 віце-прем'єра та трьох міністрів, "Регіони України" представлені посадою голови кабміну, ПППУ-ТУ – 1 віце-прем'єр та 2 міністри. Група "Європейський вибір" в уряді представлена Першим віце-прем'єром. По одному віце-прем'єру і міністру має фракція "Аграрників". По два міністри у НДП та "Народовладдя". 1 міністр у "Демініціатив".

Особовий склад голів комітетів

Особовий склад уряду

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: