Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчука звільнять за неналежне виконання посадових обов'язків?

Понеділок, 2 грудня 2002, 11:48
Народний депутат Микола Томенко "погодив позовну заяву до Печерського районного суду" до глави адміністрації президента України Віктора Медведчука. Про це голова комітету з питань свободи слова повідомив на прес-конференції у понеділок.

За словами Томенка, приводом до позовної заяви стало "неналежне" виконання главою АП своїх обов'язків та порушення трьох законів: закону про інформацію, закону про статус народного депутата та закону про звернення громадян.

Як зазначив народний депутат, результатом позову має бути те, аби Медведчук "виконав норми закону та надав нам у відповідні терміни інформацію про структуру адміністрації президента та її штатний розклад".

За словами народного депутата, при першому зверненні від Томенка особисто "інформація не була надана", при другому зверненні вже за рішенням комітету "мені була надана інформація від першого заступника голови АП (Валерія Хорошковського – УП), про те що, цю інформацію найближчим часом ми зможемо прочитати на оновленому сайті президента". "Звичайно, це не відповідь",- вважає Томенко.

Рішенням суду, на його думку, має бути, "щоб таку нам інформацію надали". Крім того, за словами народного депутата, він звертатиметься до президента, щоб відносно Медведчука "було проведено службове розслідування про невиконання ним службових обов'язків", а вже президент вирішуватиме, чи главі АП буде винесена "догана, чи це буде часткова невідповідність його службовому статусу, звільнення – це проблема президента, він його призначав на цю посаду".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування