Піскун займеться Медведчуком, продажем зброї, банком "Слов'янський" і підробкою документів

П'ятниця, 17 січня 2003, 10:40
Верховна Рада України в п'ятницю підтримала ряд запитів до генерального прокурора країни Святослава Піскуна.

Зокрема, підтриманий запит члена фракції Соцпартії Валентини Семенюк у зв'язку з неправомірною відмовою голови адміністрації президента у наданні інформації народному депутатові. "За" проголосували 201 депутат з 429, що зареєструвалися.

Підтримано запит члена фракції Компартії Георгія Крючкова про обставини продажу військового майна українським Міністерством оборони і комерційними структурами відкритому акціонерному товариству "Завод "Ленінська кузня". "За" висловилися 142, проти - 3 з 426 депутатів, що зареєструвалися.

Депутати також підтримали запит членів фракції "Наша Україна" Романа Безсмертного, Миколи Томенка и Миколи Катеринчука щодо незаконного використання техніки Збройних сил України. "За" - 180 з 429 депутатів, що зареєструвалися.

Крім того, парламент підтримав запити до генпрокурора члена фракції БЮТ Степана Хмари про встановлення причин невиплат вкладникам банку "Слов'янський". "За" проголосували 152 з 426 депутатів, що зареєструвалися.

Підтриманий другий запит Хмари щодо перевірки підробки офіційних документів Вищої ради юстиції членами і керівником секретаріату цієї організації. "За" - 155 з 426 парламентаріїв.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування