Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма використає Януковича, щоб знищити олігархів?

Середа, 29 січня 2003, 16:03
Влада зробить все від неї залежне, щоб не програти президентські вибори опозиційному кандидату.

Таку думку висловив лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко в інтерв’ю інформаційному агентству Reuters. За його словами, напередодні виборів "влада використовуватиме Кабінет Міністрів виключно для мінімізації шансів конкурентів".

"Уряд Януковича не зможе набрати політичну вагу, оскільки адміністрація президента зацікавлена тримати Кабмін "у підвішеному стані", зазначив Ющенко. "Питання не в особі Януковича. Уряд, який не має підтримки в парламенті, - приречений", - наголосив він.

Водночас голова "Нашої України" відзначив, що силовими діями влада втрачає власні шанси на успіх: "Якщо влада не може сформувати контрольовану більшість в стінах парламенту, то як вона збирається контролювати людей за межами Верховної Ради?"

"Я переконаний, що олігархічній, клановій системі влади в Україні залишилося півтора роки. Це видно по суспільству, по ділових та політичних колах. Будуть переслідування і погрози, але після них дедалі більша кількість людей зрозуміє необхідність демократичного, європейського вибору держави", - цитує Віктора Ющенка прес-служба "Нашої України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування