Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Погрози Піскуна – чорний піар для опозиції

П'ятниця, 31 січня 2003, 16:48
Чергові погрози генерального прокурора Святослава Піскуна на адресу лідера Блоку Юлії Тимошенко члени блоку розцінюють "як тупу і нахабну реакцію чинного режиму на заяви лідерів акції "Повстань, Україно!".

В останній день січня лідерами КПУ, СПУ та БЮТ було зроблено ряд заяв щодо подальшого проведення акції "Повстань, Україно!". На думку членів БЮТ, ці заяви "дуже налякали владу, тож Святослав Піскун спробував відвернути увагу громадськості від заяв опозиції". "За сценарієм влади, цю брехню мають повторити підпорядковані владі і кримінально-олігархічним групам засоби масової інформації, щоб у такий спосіб відволікти громадян від дій та планів опозиції", повідомляє прес-служба БЮТ.

За словами авторів повідомлення "всі "нові факти" у справі Тимошенко, оприлюднені генпрокурором абсолютно не відповідають дійсності. Як відомо, судами різних рівнів доведено, що всі звинувачення щодо Тимошенко не відповідають дійсності, а будь-які репресії щодо неї можна розглядати виключно у площині брудних провокацій", переконані у БЮТ.

У повідомленні Блоку Тимошенко також заявлено, що "владі не вдасться зламати нашого лідера". "Опозиційні сили України сьогодні об'єднані і консолідовані спільною справою - очищенням держави та суспільства від криміналу, втіленням якого став президент Кучма. Відвернути з цього шляху опозицію нікому не вдасться!", переконує прес-служба.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування