Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мирославі Гонгадзе заборонили ознайомлення з експертизою "таращанського тіла"

П'ятниця, 31 січня 2003, 17:03
Київський Апеляційний суд залишив у силі попередню ухвалу Печерського суду столиці про відмову у розгляді вимоги Мирослави Гонгадзе надати їй для ознайомлення матеріали результатів експертиз "таращанського тіла".

Як повідомляє УНІАН
із посиланням на Інститут масової інформації, 6 листопада 2002 року Апеляційний суд міста Києва зобов'язав Печерський місцевий суд розглянути позов Гонгадзе до Генеральної прокуратури України про право на інформацію.

Раніше Печерський суд відмовив удові загиблого журналіста у розгляді вимоги про ознайомлення з матеріалами у справі розслідування вбивства Георгія Гонгадзе.

Мирослава Гонгадзе як потерпіла оскаржила рішення Печерського суду і наполягає на праві ознайомлення з матеріалами експертиз та іншими документами розслідування.

Того ж дня ІМІ повідомляє про офіційну відповідь Генеральної прокуратури на звернення генерального секретаря "Репортерів без кордонів" Робера Менара та президента Інституту масової інформації Алли Лазарєвої щодо стану розслідування вбивств журналістів Георгія Гонгадзе та Ігоря Александрова.

Особи, які скоїли вбивство українського журналіста Георгія Гонгадзе, на даний час не встановлені, йдеться у відповіді Генеральної прокуратури України.

Генпрокуратура також поінформувала, що продовжено терміни досудового слідства по кримінальній справі за фактом вбивства директора слов'янської телекомпанії "ТОР" Ігора Александрова.

Керівник слідчої групи Юрій Ударцов, який брав безпосередню участь у переслідуваннях Александрова, переведений "на іншу ділянку роботи" (його призначено прокурором Сумської області), а державного обвинувача на процесі Юрія Вередюка Балєва переведено на посаду прокурора м.Макіївки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування