Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучму не попередили, що йому готують спокійну пенсію

Вівторок, 11 лютого 2003, 11:37
Депутат Сергій Ківалов стверджує, що не узгоджував з Леонідом Кучмою внесення законопроекту про гарантії президенту, який припинив виконання своїх повноважень.

"Можете вірити, можете не вірити, але я навіть боявся комусь говорити про цей законопроект. Якби поділився, то відразу ж почали б говорити з того чи іншого боку: може, не треба вносити", - сказав Ківалов в інтерв'ю журналістам.
Ківалов також додав, що не погоджував дану ініціативу і з фракцією СДПУ(О).

Як відомо, раніше Леонід Кравчук повідомляв про намір пропрезидентських сил внести проект закону про гарантії президенту.
На питання, навіщо він готував цей законопроект, Ківалов зазначив: "Якщо б не я, то хтось інший. Я вношу багато законопроектів".

"Цей законопроект давно назрів. Він стосується довічного збереження статусу президента. Це світова практика – гарантії президенту", - сказав депутат.
Коментуючи статтю про податкову амністію, Ківалов сказав, що її не слід поширювати на майно або капітали, зароблені злочинним шляхом. "Якщо ж у президента є якась цінна річ, подарунок… Ну, коштує вона не 10 гривень, а 100 000. І ось президент іде з посади і починає ховати цей подарунок. Але навіщо? Нехай він один раз пройде через амністію".

Ківалов також зазначив, що пропонує не поширювати пільги на президента, знятого за процедурою імпічменту.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування