Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров: причин для продовження санкцій FATF немає

Вівторок, 11 лютого 2003, 17:35
Україна виконала всі вимоги FATF і не бачить причин для подальшого застосування санкцій проти неї, вважає перший віце-прем'єр Микола Азаров.

Як повідомив тимчасовий повірений у справах України у Франції Віталій Йохна, про це Азаров заявив на прес-конференції у вівторок в українському посольстві у Парижі. Перший віце-прем'єр знаходиться у французькій столиці, де веде переговори з FATF щодо санкцій відносно України.

Відповідаючи на питання журналістів, Азаров висловив упевненість у тому, що україно-американські відносини будуть успішно розвиватися. Він нагадав, що нещодавно посол США Карлос Паскуаль назвав Україну "дружньою країною".

Говорячи щодо перспектив України вступити до Євросоюзу, перший віце-прем'єр зазначив, що існують короткострокові і довгострокові плани європейської інтеграції. Він, зокрема, повідомив про створення Ради європейської інтеграції і запропоновану президентом Леонідом Кучмою програму інтеграції до європейських структур.

Як повідомлялося, українська делегація на чолі з першим віце-прем'єром Азаровим знаходиться у Парижі, де з 12 по 14 лютого відбувається пленарне засідання Міжнародної організації з протидії відмиванню "брудних грошей" (FATF - Financial Action Task Force on Money Laundering), на якому буде обговорюватися можливість зняття санкцій щодо України.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування