Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Яблуко" висуває Бродського кандидатом у мери

Четвер, 13 лютого 2003, 12:28
Президія політради партії "Яблуко" запропонувала лідеру партії Михайлу Бродському взяти участь у виборах міського голови Сум. Як зазначає прес-служба "Яблука", Бродський розглядає цю пропозицію і оголосить про своє рішення найближчими днями, після засідання політради.

Президія політради "Яблука" вважає, що жоден із представників місцевої еліти на посаді мера міста не зможе ефективно відстоювати інтереси сумчан та протистояти "кримінально-мафіозному режиму губернатора Щербаня", зазначає прес-служба.

"Будь-який мер-вихідець із Сумщини приречений буде виконувати волю Щербаня, зважаючи на постійну загрозу його родинним, професійним чи економічним інтересам. Небезпечний прецедент цього в місті вже створено: представник сумської громадськості, опозиційний до Щербаня мер міста Олександр Андронов нещодавно змушений був скласти повноваження Міського голови через неспроможність повноцінно виконувати свої обов’язки, одного із його заступників заарештовано, інші – звільнені", - ідеться у повідомленні "Яблука".

"Водночас Михайло Бродський не має на Сумщині ані родинних зв’язків, ані бізнес-інтересів, які б непрямим чином узалежнювали його від губернатора".

Точної дати виборів міського голови Сум досі не призначено, але вони мають відбутися не пізніше травня, повідомляє прес-служба.

На виборах до Верховної Ради 31 березня 2002 партія "Яблуко" на Сумщині подолала 4-відсотковий бар’єр, висуванці "Яблука" були лідерами серед кандидатів від опозиції у мажоритарних округах міста.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування