Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Краще б Янукович займався економікою, вважає "донецький" Васильєв

Понеділок, 17 березня 2003, 15:17
Перший заступник голови Верховної Ради Геннадій Васильєв вважає, що прем'єр-міністр Віктор Янукович має більше зосередитися на проведенні реформ у країні, ніж на політичних питаннях.

Таку думку він висловив на прес-конференції в понеділок, коментуючи інформацію про те, що Партія регіонів України проводить консультації з Януковичем з питання про обрання його лідером партії.

"Мені не відомо, чи проводяться якісь консультації", - зазначив перший віце-спікер, додавши, що не може коментувати таку інформацію.

Разом з тим, на його думку, прем'єр має більше зосередитися на вже проголошених реформах, а також на положеннях, викладених у програмі діяльності Кабінету Міністрів. "Це більше заслуговує на увагу", - підкреслив Васильєв.

Васильєв був обраний до парламенту навесні 2002 року по одномандатному округу №61 (Донецька область). Депутат двох скликань - третього і четвертого.

До обрання до парламенту у 1998 році працював прокурором Донецької області. Янукович до призначення прем'єром у листопаді 2002 року був главою Донецької обласної держадміністрації.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування