Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма не боїться знущань журналістів. І готовий до співпраці

Понеділок, 24 березня 2003, 11:22
Президент України Леонід Кучма не боїться критичних матеріалів у засобах масової інформації і готовий до діалогу зі ЗМІ, які публікують конструктивну критику, заявляє керівник головного управління інформаційної політики (ГУІП) адміністрації президента Сергій Васильєв.

Виступаючи на семінарі для регіональних ЗМІ у понеділок у Києві, Васильєв підкреслив, що не відповідає дійсності думка про те, що президент боїться і не любить критики.

Керівник ГУІП зазначив, що Кучма конструктивно сприймає критику у серйозних аналітичних матеріалах, з яких можна зробити висновки для поліпшення роботи. "Президент ухвалює відповідні рішення і дає доручення для ліквідації тієї чи іншої ситуації, яка була відображена в публікації у ЗМІ", - сказав Васильєв.

Він повідомив, що голова держави щотижня аналізує інформаційну картину тижня, яку для нього готує головне управління інформполітики адміністрації президента. Цей звіт займає 75-78 сторінок формату А-3 і містить інформацію про конфліктні ситуації по кожному регіону, відзначив керівник управління.

Проаналізувавши даний звіт, президент дає доручення губернаторам по усуненню конфліктних ситуацій, про які написали ЗМІ, повідомив Васильєв.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: