Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Розкол у СДПУ(О) - просто "нормальний піар"

П'ятниця, 28 березня 2003, 14:18
Лідер і члени соціал-демократичної партії об'єднаної заперечують розкол у партії.

У п'ятницю у ході 17-го з'їзду СДПУ(О), міністр праці і соціальної політики, член партії Михайло Папієв, коментуючи на прохання журналістів інтерв'ю віце-спікера парламенту, першого заступника голови СДПУ(О) Олександра Зінченка газеті "Дзеркало тижня", підкреслив, що "партія - це єдиний організм", який постійно розвивається.

За словами Папієва, сама атмосфера нинішнього з'їзду "спростовує всі чутки, які ходили до цього (про розкол у партії)". Говорячи про інтерв'ю Зінченка, він зазначив, що "це був нормальний піар, який пішов засобами масової інформації, звернув увагу".

Відповідаючи на питання про те, як пояснити відсутність першого заступника голови партії на з'їзді СДПУ(О), Папієв повідомив, що зараз Зінченко знаходиться за кордоном за сімейними обставинами, і як тільки повернеться в Україну, у журналістів буде можливість поспілкуватися з ним "і пересвідчитися, що партія - це єдиний, здоровий, живий організм".

У свою чергу член парламентської фракції СДПУ(О) Нестор Шуфрич зазначив, що на сьогоднішньому з'їзді буде зачитане звернення Зінченка з привітанням до учасників форуму.

Він зазначив, що з етичних міркувань не буде коментувати відсутність заступника голови партії на з'їзді. У той же час, Шуфрич підкреслив, що "це не має жодного політичного підтексту, це виключно особиста причина".

Також лідер СДПУ(О) Віктор Медведчук заявляє про відсутність протиріч між ним і його першим заступником Олександром Зінченком.

У ході 17 з'їзду СДПУ(О) у п'ятницю він зазначив, що "немає жодних протиріч, і ніколи не було". "У нас абсолютно нормальні стосунки, дружні відносини, партійні стосунки", - відзначив лідер партії, додавши, що про це знають і всі члени СДПУ(О).

P.S. Олександра Зінченка не було на з'їзді. За деякими даними, через проблеми зі здоров'ям.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:
СДПУ(О) - у кризі, визнає керівництво партії

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування