Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучмі стало "боляче", коли в Іраку загинув український журналіст

Вівторок, 8 квітня 2003, 20:35
Президент України Леонід Кучма виразив співчуття у зв'язку із загибеллю в Іраку українського громадянина, співробітника інформаційного агентства "Рейтар" Тараса Процюка.

"Професія репортера - завжди бути на вістрі останніх подій у світі. Найбільш сміливі і найпрофесійніші журналісти працюють у зонах бойових дій. Мені надзвичайно боляче, що сьогодні світ втратив саме такого репортера - Тараса Процюка", - підкреслив Кучма, повідомляє у вівторок управління прес-служби адміністрації президента.

Спікер Верховної Ради України Володимир Литвин також висловив співчуття сім'ї Тараса Процюка, повідомляє інформаційне управління українського парламенту.

"Вірний своєму професійному обов'язку, він не раз ризикував життям, щоб донести до широкої громадськості правду про події у багатьох "гарячих точках" планети. Поїздка в одну з них - охоплений війною Ірак - виявилася останньою", - говориться у телеграмі спікера. "Розділяємо з Вами, дружиною і сином Тараса гіркоту і біль від важкої, непоправної втрати", - відзначає Литвин.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

У Багдаді загинув український журналіст

У зоні війни з Іраком знаходяться українські журналісти

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: