Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кандидатом на вибори від Народного Руху піде Ющенко

Субота, 24 травня 2003, 18:07
"Проводити конкретні заходи для забезпечення перемоги на президентських виборах нашого кандидата Віктора Ющенка", - таке завдання Народного Руху України окреслив на черговому засіданні Центрального Проводу партії 24 травня його голова Борис Тарасюк.

Окрім цього, метою НРУ було визначено "вирішальний вплив на суспільний процес". "Практичні цілі - перемога на виборах президента України 2004 року та парламентських виборах 2006 року", - зазначив Тарасюк.

За словами голови партії, треба бути свідомими того, що є реальні шанси змінити систему влади: "Не використати такі шанси - просто злочин перед українським народом. Наше гасло "Міцний Рух" - "Міцна "Наша Україна".

Разом з тим, завданням "для всієї партії" є "розбудова Руху з одночасними зусиллями й ініціативами по консолідації патріотичних, демократичних та реформаторських сил".

Також Центральний Провід ухвалив низку рішень та заяв. Зокрема, за кожним з членів Політради та Центрального Проводу закріплені функціональні обов’язки; ухвалено утворити Економічну раду Руху на чолі з Володимиром Лановим.

Члени засідання ухвалили Заяви з приводу деяких трагічних сторінок українсько-польських взаємин та щодо ратифікації Верховною Радою України Європейської Хартії регіональних мов та мов національних меншин, повідомляє прес-служба НРУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування