Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма знайшов роботу для Богословської

Вівторок, 27 травня 2003, 21:27
Інна Богословська призначена головою Державного комітету з питань регуляторної політики і підприємництва.

Відповідний указ підписав президент України Леонід Кучма, повідомляє у вівторок прес-секретар президента Олена Громницька.

Інна Богословська, заслужений юрист України, була депутатом Верховної Ради 3-го скликання, де входила в групу "Трудова Україна" і займала посаду першого заступника парламентського комітету з питань бюджету.

На вибори 2002 року разом із нинішнім міністром економіки Валерієм Хорошковським і відомим журналістом Миколою Вереснем йшла в першій п'ятірці "Команди озимого покоління", що не набрала необхідної кількості голосів виборців.

Раніше Держкомпідприємництва очолювала Олександра Кужель, що була звільнена від цієї посади 26 квітня.

Богословська народилася 5 серпня 1960 року в Харкові. У 1982 закінчила Харківський юридичний інститут (зараз - Національна юридична Академія України ім. Ярослава Мудрого). У 1989 вступила в заочну аспірантуру Інституту Держави і права Академії Наук СРСР.

У 1991 році - заснувала одну з перших у Харкові юридичних служб, що спеціалізується на рішенні економічних проблем підприємств і трудових колективів. Сьогодні "Юридична міжнародна служба" працює у всіх регіонах України і за її межами. 1992 - 1993 р. - юрист фірм "Вибір - 89" і "Міжнародна юридична служба".

1993 - 1998 р. - директор фірм "Юридична міжнародна служба" і "Міжнародна аудиторська служба" у Харкові.

У 1998 році була обрана народним депутатом України по Київському виборчому округу 169 Харкова. У парламенті третього скликання працювала першим заступником голови комітету з питань бюджету. Була членом контрольної комісії з питань приватизації. У різний час входила у фракції Народно-демократичної партії, Партії зелених України, групу "Трудова Україна".

На парламентських виборах входила у виборчий блок "Команда Озимого Покоління" (другий номер у списку). На момент реєстрації була членом Конституційно - демократичної партії. КОП не пройшов у парламент, набравши всього 2,02% голосів.

2000 р. - президент усеукраїнської громадської організації "Союз податкових консультантів України".

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування