Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КОЗАЧЕНКО ПЛАНУЄ ВИКРИВАЛЬНУ ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЮ

П'ятниця, 13 червня 2003, 11:36
Екс-віце-прем'єр Леонід Козаченко збирається на прес-конференції назвати замовників свого ув'язнення. Про це в інтерв'ю Громадському радіо розповів адвокат Леоніда Козаченка Ігор Усенко.

У четвер колишнього віце-прем'єра з питань АПК звільнили на поруки. Рішення про це ухвалив Печерський місцевий суд Києва.

Як повідомив адвокат, до клопотань до суду були додані клопотання більш, ніж 60-ти депутатів Верховної Ради, а також відомих громадських діячів.

Кажучи про стан здоров'я свого підзахисного, Усенко підкреслив, що Леонід Козаченко "має спочатку прийти до тями, бо три місяці під вартою не можуть пройти без якихось змін і у стані здоров'я, і взагалі, в емоційному стані". "Ще до затримання він мав ряд хронічних захворювань. В таких умовах це все загострилося, тому, безумовно, йому потрібно подбати про своє здоров’я зараз".

За словами адвоката, прес-конференцію за участю Козаченка заплановано на понеділок-вівторок наступного тижня.

Адвокат підтвердив, що саме на цій прес-конференції Козаченко планує назвати прізвища тих, хто замовив його арешт.

"Думаю, на прес-конференції, яка буде проведена найближчим часом, мабуть, на початку наступного тижня, саме так і станеться. Тому ми готові, на сьогоднішній день, до такої розмови, бо, як кажуть, коли Леонід Петрович знаходився під вартою – це одна ситуація, а зараз є можливість вічі у вічі тим людям, які вважали його злочинцем, сказати все, що він сам про це думає", сказав адвокат.

Кримінальна справа проти Козаченка була порушена 24 березня за підозрою у зловживанні службовим становищем на посаді віце-прем'єра і в ухилянні від сплати податків на посаді гендиректора СП ЗАТ "Украгробізнес". Печерський суд за поданням Генеральної прокуратури України 27 березня обрав для Козаченка запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, пізніше Апеляційний суд Києва відмовився змінити йому запобіжний захід.

"Окремим громадянам" Козаченко завдав збитку на півтора мільярди гривень

Адвокати Козаченка знають, хто "настукав" президенту на екс-віце прем'єра з АПК

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування