Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПСПУ пропонує "нову соціалістичну Конституцію України"

Субота, 21 червня 2003, 14:55
286 делегатів зібралися в суботу в Києві на 13-ий з'їзд Прогресивної соціалістичної партії України. На з'їзді також присутні представники посольств Білорусії, Росії, Куби, "Російського блоку".

Лідер ПСПУ Наталя Вітренко у своєму виступі підбила підсумки роботи партії за рік.

На порядку денному - внесення змін до статуту ПСПУ, ухвалення резолюцій "Про зовнішньополітичний курс України", "Продаж землі України - це злочин, що не має терміну давнини", "Про встановлення в Україні диктатури олігархії", "Вивести окупаційні війська з Іраку!", "Відновити законно обрану владу!".

Вітренко також заявила, що направила скаргу до Європейського суду з прав людини, де заперечила результати виборів до Верховної Ради в окрузі №206 Чернігівської області (її кандидатуру, вважає лідер ПСПУ, незаконно зняв з виборів окружний виборчком).

У резолюціях з'їзду делегати зажадали від президента, прем'єра і народних депутатів "негайного ухвалення рішення з повнокровного вступу України до ЄврАзЕС, формування в ньому єдиного економічного простору, уведення єдиної валюти, створення зони вільної торгівлі в рамках СНД".

З'їзд також зажадав від керівництва України відмовитися від вступу в НАТО, Євросоюзу, СОТ, виходу з МВФ і відмови "від участі в окупації Іраку, відкликання українських військовослужбовців із зони військового конфлікту".

Крім того, ПСПУ виступає "не за політичні пересування в руслі нинішньої Конституції, що нічого не змінюють докорінно, а за ухвалення нової соціалістичної конституції України".

Делегати мають намір також обрати нових членів центрального комітету партії, комісії партійного контролю і центральної ревізійної комісії ПСПУ.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування