Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Олександр Омельченко дає приводи для звільнення?

Четвер, 26 червня 2003, 15:43
Міністерство юстиції України виявило порушення законодавства в Київській міській державній адміністрації, повідомляє в четвер прес-служба міністерства.

За інформацією міністра юстиції Олександра Лавриновича, у ході перевірки були виявлені 12 розпоряджень Київміськадміністрації, що підлягають реєстрації, але не пройшли цю процедуру, а виходить, є недійсними. Крім того, 2 розпорядження видані з перевищенням компетенції.

Лавринович узяв під особистий контроль роботу з реєстрації нормативно-правових актів і рекомендував керівникам управлінь юстиції негайно звертатися в органи прокуратури у випадках відмови зареєструвати акти, що підлягають обов'язковій реєстрації.

Таке рішення він прийняв 25 червня на засіданні колегії під час обговорення результатів перевірки роботи з реєстрації нормативно-правових актів міністерств і інших органів виконавчої влади.

Мін'юст нагадує, що незареєстрованні і не опубліковані нормативно-правові акти - не легітимні, і жадати від громадян їхнього виконання є порушенням закону.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування