Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПРОЗАХІДНИЙ СМЕШКО БУДЕ ДРУГОЮ ЛЮДИНОЮ В РНБО

П'ятниця, 27 червня 2003, 19:09
Президент України Леонід Кучма призначив Ігоря Смешка першим заступником секретаря Ради національної безпеки й оборони України.

Як повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар президента Олена Громницька, відповідний указ Кучма підписав у п'ятницю.

До останнього часу секретарем РНБО був Євген Марчук, 25 червня призначений міністром оборони. Раніше в секретаря РНБО було 4 простих заступники, серед яких і був Смешко.

Ігор Смешко в 1992-95 працював військовим аташе України у США, у 1995-98 був головою Комітету з питань розвідки при президентові України.

З 1997 року по 2000 рік - начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України. З 2000 року по 2001 року – військовий аташе при посольстві України у Швейцарії - постійний представник Міністерства оборони України при міжнародних організаціях у Женеві.

З 9 жовтня 2002 року - голова комітету з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при президентові України.

З 14 листопада 2002 року - заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Смешко - автор понад 100 наукових праць та чисельних винаходів в галузі проектування головок самонаведення керованих ракет та систем управління високоточною зброєю. Вільно володіє англійською та німецькою мовами, повідомляє сайт РНБО.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування