Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович хоче "попрацювати" з лідерами фракцій. В кабінеті Кучми

Середа, 4 червня 2003, 10:57
У середу прем'єр-міністр Віктор Янукович і члени уряду мають намір зустрітися з керівниками парламентських фракцій і груп у президента України для обговорення найбільш важливих законопроектів, за якими відбудеться голосування у четвер.

Про це, відкриваючи засідання уряду в середу, повідомив Янукович.
В інтерв'ю агентству Інтерфакс-Україна міністр із питань зв'язків з Верховною Радою Іван Ткаленко уточнив, що зустріч запланована на 14.30 на Банковій (адміністрація президента).

За його словами, на зустрічі будуть розглянуті три питання: про проведення політичної реформи в Україні, про відправлення українських військовослужбовців до Іраку і про голосування з основних законопроектів у четвер.

Під час виступу глава уряду України звернув увагу міністрів на те, що до закінчення роботи третьої сесії парламенту залишилося близько місяця.
"Це - дуже обмежений час, з огляду на те, що необхідно ухвалити низку вкрай важливих для держави і суспільства законопроектів. Сьогодні відбудеться зустріч з керівниками парламентських фракцій і груп, а у четвер - голосування. Тому саме сьогодні потрібно попрацювати з депутатами з найважливіших законопроектів, які розглядатимуться завтра", - сказав він.

Прем'єр нагадав, що серед членів уряду існують відповідні "закріплення за відповідними парламентськими фракціями і групами". Янукович також висловив думку, що для цієї роботи кожний з віце-прем'єрів і міністрів "має право і можливість залучати фахівців".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: