Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

УКРАЇНСЬКІ СПЕЦСЛУЖБИ "ПАСУТЬ" МЕЛЬНИЧЕНКА В США

Субота, 12 липня 2003, 17:11
Міністерство Юстиції США офіційно повідомило колишньому охоронцю президента Кучми майора Миколі Мельниченку про необхідність посилення заходів безпеки.

Про це "Українській правді" повідомив голова тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування загибелі Георгія Гонгадзе, Ігоря Олександрова та замаху на життя Олександра Єльяшкевича Григорій Омельченко.

За його даними, Мельниченко отримав попередження через свого адвоката від керівництва управління з боротьби з організованою злочинністю та бандитизмом Мін'юсту США.

Необхідність посилення заходів безпеки викликана отриманням відповідними структурами Міністерства Юстиції США термінової інформації щодо різкої активізації спецзаходів стосовно Мельниченка з боку осіб, які мають відношення до українських спецслужб, розповів Омельченко.

Він звертає увагу, що це попередження надійшло 10 липня близько 22 години за Київським часом. 7 та 9 липня на "Українській правді" було оприлюднено інтерв'ю з Миколою Мельниченком, де він відкриває нові факти.

УП

Читайте також"

Мельниченко: Волков організовував справу проти Ющенка, примовляючи "Ты возбуждай дело! А потом – как Папа скажет!"

Мельниченко: Наступним після Єльяшкевича мусив стати Головатий


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування