Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черномирдін помітив, що Ющенко і Тимошенко "дуже люблять" Росію

Вівторок, 29 липня 2003, 13:17
Усі кандидати в президенти України, в тому числі Ющенко і Тимошенко, "дуже люблять Росію". Про це заявив в інтерв'ю радіо "Эхо Москви" посол РФ в Україні Віктор Черномирдін.

"Я всіх кандидатів поки знаю, ті, які проявилися, які знаходяться на політичному Олімпу, з усіма знайомий добре, з усіма зустрічаюся, усі говорять, що вони дуже люблять Росію, всі відносини з Росією ставлять на перше місце", - відзначив посол.

"І Ющенко, і Тимошенко. Це розумні люди, не потрібно тут лукавити, вони, звичайно, це розуміють. Як би там не було, хто б не прийшов, для Росії Україна – це особливі відносини, особливий стратегічний партнер. Переконаний, що це і для України. Я це бачу, я це відчуваю", - пояснив Черномирдін.

"Як би там не говорили, вектор на Захід, вектор туди, вектор сюди, заяви які б не робилися, але відносини України і Росії завжди будуть стояти на першому місці для будь-якого [українського] політика", - вважає Черномирдін.

Він також заявив, що Росія не боїться ні Ющенка, ні інших кандидатів на виборах.

"Ми нікого не боїмося. Україна сама розбереться, нехай обирає... Я не думаю, що хтось посміє підняти руку на наші відносини, я маю на увазі Росію й Україну", - сказав посол.

Він також підкреслив, що одним з першочергових питань зараз є створення єдиного економічного простору між Росією, Україною, Білорусією і Казахстаном.

"Ми вчотирьох у цьому економічному просторі, нам легше вирішувати всі інші питання, і з Заходом, і в будь-якому іншому напрямку", вважає Черномирдін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування