Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич втягнув Богатирьову у провокацію?

П'ятниця, 4 липня 2003, 11:54
Лідер фракції "Регіони України" Раїса Богатирьова заявляє, що у четвер під час блокування парламентської трибуни опозицією на неї ніхто не нападав.

Так в інтерв'ю УНІАН
вона прокоментувала заяву представника фракції СДПУ(О) Нестора Шуфрича. За словами Богатирьової, вона сама пішла на трибуну і на неї ніхто не нападав. "Це провокація", - сказала вона.

***

У той же час у службі Богатирьової УП повідомили, що вона не давала таких коментарів УНІАНу. Те, що відбулося у парламенті в четвер, вона пояснила одним реченням: "Я самодостатня людина і мене не потрібно захищати".

Як відомо, у четвер у парламенті відбулася сутичка між Нестором Шуфричем і членами "Нашої України". Як пояснив представник СДПУ(О), він підійшов до заблокованої депутатами трибуни, щоб захистити Богатирьову. "Її виштовхували з трибуни, я не міг на це спокійно дивитися, пішов забезпечити її безпеку, і не дати можливість її скривдити", - сказав Шуфрич.

Після цього, за словами депутата, "сталася певна сутичка, якій я не можу дати характеристику". Депутат есдеків додав, що "вперше у парламенті була спроба виштовхати жінку, і характерно, що це намагалися зробити члени Нашої України".

За словами Євгена Червоненка, який також брав участь у сутичці, він стояв біля Раїси Богатирьової, "і спілкувався з нею". Але Нестор Шуфрич "поводив себе некоректно", і "намагався влаштувати провокацію". "Я йому зробив зауваження, він мені некоректно відповів, після чого я його штовхнув", - сказав Червоненко.



Читайте також:

ЮЩЕНКІВЦІ ЛЕДЬ НЕ ПОБИЛИ ШУФРИЧА

Бійка 3 липня – провал першого кроку до пролонгації Кучми?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування