Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сергій Бубка хоче бути президентом України замість Януковича?

Вівторок, 26 серпня 2003, 19:32
Депутат фракції "Регіони України" Сергій Бубка хоче бути президентом України. Як пише британський часопис Independent, Бубка окрім цього "є найбільш вірогідним кандидатом на посаду президента Міжнародного олімпійського комітету".

"Проте у нього є значно вища мета - друзі кажуть, що він хоче бути президентом України", - пише видання.

Як зазначає Independent, "36-річний український чемпіон світу зі стрибків із жердиною був переобраний найбільшою кількістю голосів до міжнародної федерації легкої атлетики".

"У Міжнародному олімпійському комітеті українець очолює департамент легкої атлетики" і, як зазначає Іndependent, "Сергій Бубка, який говорить декількома мовами і живе у Монако, є досвідченим спортивним політиком".

"Коли президентом МОКу був обраний бельгієць Жак Рогге, він з посмішкою сказав про Бубку: "Одного дня він посяде моє крісло!", - пише Іndependent.

Після мільйонера Романа Абрамовича, який придбав лондонський футбольний клуб "Челсі", та став "впливовим гравцем у футбольних коридорах влади англійської Прем'єр-ліги", Бубка стане другим "спортсменом з колишнього СРСР, який може зайняти ключові позиції у міжнародному спорті".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування