Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Перші призначення нового міністра МВС – зміна начальника столичного УБОЗУ

Субота, 30 серпня 2003, 17:20
Першим заступником начальника Головного управління МВС України в Києві, начальником столичного Управління по боротьбі з організованою злочинністю призначений полковник міліції Віктор Шапоренко, що до цього обіймав посаду заступника начальника столичного головкому.

Це випливає з наказу міністра внутрішніх справ України Миколи Білоконя, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у суботу в Центрі громадських зв'язків МВС України в Києві.

Попередній начальник столичного УБОЗу, полковник міліції Віталій Ярема призначений заступником начальника Департаменту карного розшуку МВС України. Він буде відповідати за роботу підрозділів по розкриттю тяжких і особливо тяжких злочинів, а також по боротьбі з організованою злочинністю.

"З огляду на вимоги президента України, викладені в звертанні до українського народу щодо необхідності значного посилення боротьби з економічною злочинністю і корупцією, насамперед, з їхніми організованими формами, новому начальникові київського УБОЗ Міністерством внутрішніх справ поставлені першочергові задачі по розкриттю злочинних груп, зокрема, тих, котрі діють у сфері економічних відносин.

Також найближчим часом потрібно буде провести корінний перегляд діяльності працівників управління по викриттю хабарництва й ін.", - відзначили в ЦГЗ.

Як відзначив Шапоренко, при виконанні поставлених задач особлива увага буде приділятися роботі з особовим складом. "Ті, хто зраджує присязі, покриває діяльність кримінальних структур, зневажає законами і службовими обов'язками, дискредитує високе звання правоохоронця в очах суспільства, будуть звільнені з органів внутрішніх справ, незважаючи на попередні заслуги", - підкреслив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування