Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович обіцяє виправити помилки і підписати договір про ЄЕП

Четвер, 11 вересня 2003, 12:53

Прем'єр-міністр Віктор Янукович заявляє, що уряд України підтримує підписання проектів документів про створення Єдиного економічного простору України, Росії, Білорусії і Казахстану, але вважає необхідною умовою їх відповідність українському законодавству. Уряд також упевнений у підписанні цих документів у запланований термін - на Ялтинському саміті СНД 18-19 вересня.

"Це - міжнародні договори, і всі параметри в них повинні відповідати українському законодавству й Конституції. Якщо десь були допущені помилки, їх потрібно виправити", - сказав прем'єр у четвер у Києві в інтерв'ю журналістам.

Янукович заявив, що уряд виступає за підписання цих документів. "Зараз уряд висловить свою точку зору. Це - наш обов'язок і процедура, яку ми повинні пройти", - підкреслив він.

Прем'єр також вважає за можливе підписати угоду про створення ЄЕП і його концепцію в запланований термін - на Ялтинському саміті СНД 18-19 вересня. "У нас є всі можливості підписати їх (документи - ІФ) вчасно", - сказав він.

Як повідомлялося, у середу на засіданні уряду України, де розглядалися проекти документів по створенню ЄЕП "четвірки" СНД, Кабінет міністрів ухвалив рішення відправити їх на доопрацювання в міністерства закордонних справ, економіки та євроінтеграції, а також Мін'юст. Головна мета доопрацювання - узгодження документів із законодавчими актами України. Остаточне рішення з цього питання Кабінет міністрів планує затвердити на наступному засіданні в середу, 17 вересня.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування