Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БІЛЬШОВИКИ, КПУ І СПУ ДАЛИ КУЧМІ МОРАЛЬНЕ "ДОБРО" НА ЄЕП

Середа, 17 вересня 2003, 13:18
Верховна Рада України підтримає такий проект угоди про формування Єдиного економічного простору, який буде відповідати Конституції України, законам і міжнародним договорам.

Про це говориться в заяві парламенту, ухваленій у четвер.

За заяву проголосував 291 депутат, проти - 13, з 415, що зареєструвалися.

Парламент ухвалив таке рішення, "підтверджуючи необхідність поглиблення взаємовигідного економічного співробітництва з традиційними економічними партнерами України - Росією, Казахстаном і Білорусією, висловлюючи переконання в тому, що таке співробітництво буде сприяти підвищенню рівня кооперації і міжнародного поділу праці, доступу на ринки держав ЄЕП, що буде сприяти створенню нових робочих місць, високим темпам економічного росту й підвищенню рівня життя українців", говориться в заяві.

Крім того, Верховна Рада виходила з того, що "кожна з країн-учасниць угоди самостійно визначає, у яких саме напрямках розвитку інтеграції й у якому обсязі вона бере участь, що дає можливість на кожнім етапі процесу розширення співробітництва захистити національні інтереси України".

Не брали участь у голосуванні фракції "Наша Україна" (102 народних депутати) і БЮТ (18 депутатів), повідомляє Інтерфакс-Україна. Крім пропрезидентських сил, за голосували КПУ і СПУ.

Як відомо, уже після підписання договору про формування ЄЕП президентами, документ повинен бути ратифікований парламентом. Раніше керівництво МЗС заявляло, що це необхідно зробити 300 голосів.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування