Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гапочка просить Тігіпка про порятунок

Середа, 17 вересня 2003, 15:23
Лідер депутатської групи "Народний вибір" Микола Гапочка проводить переговори з лідером партії "Трудова України" Сергієм Тігіпком і позафракційними депутатами для поповнення складу своєї фракції.

В інтерв'ю журналістам у середу Гапочка підкреслив, що його група має намір відновити статус-кво, відзначивши, що "Народний вибір" входить до складу більшості, яка її підтримує.

За його словами, група співпрацює з партією "Трудова Україна" і домовляється з нею в питанні поповнення своєї чисельності. Крім того, ведуться переговори з позафракційними депутатами, серед яких і голова Верховної Ради Володимир Литвин, повідомив лідер групи.

За словами Гапочки, у середу він має намір зустрітися з Тігіпком, а питання про поповнення складу фракції буде вирішене вже нинішньої п'ятниці. Депутат висловив надію, що до складу його групи буде входити 15 депутатів. "Ми не підемо у позафракційні, і з нами будуть рахуватися", - підкреслив депутат.

Як повідомлялося, у результаті парламентських перестановок у складі групи "Народний вибір" на сьогоднішній день залишилося 13 народних депутатів.

Відповідно до регламенту Верховної Ради, до складу депутатської групи й фракції повинно входити не менш 14 депутатів, у протилежному випадку протягом двох тижнів фракція або група повинна бути розпущена.

До фракції партій промисловців і підприємців і "Трудова Україна" входить 43 депутати, у парламенті також 20 позафракційних депутатів.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: