Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО НІХТО НЕ ХОТІВ УБИВАТИ

Понеділок, 22 вересня 2003, 15:07
У київську міліцію в неділю надійшов анонімний дзвінок з повідомленням, що нібито готується замах на народного депутата Юлію Тимошенко. Про надходження такого дзвінка повідомив у приймальню депутата оперативний черговий ГУ МВС України в Києві Сергій Сергєєв.

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" повідомив у понеділок начальник центру громадських зв'язків МВС України Олександр Зарубицький.

Анонімний дзвінок надійшов у міліцію о 13.35 неділі. Пізніше було встановлено, що дзвінок надійшов із телефону-автомата, розташованого у Фортечному провулку.

Пізніше співробітники міліції під'їхали в офіс Юлії Тимошенко, де запропонували їй охорону, однак народний депутат відмовилася, повідомив Зарубицький.

За фактом надходження даного анонімного дзвінка Печерське райуправління міліції порушило кримінальну справу за ст. 259 ч.1 Кримінального кодексу України - свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян.

Раніше в понеділок прес-служба партії "Батьківщина" поширила прес-реліз, у якому повідомляється, що представник ГУ МВС України в Києві попередив лідера партії Тимошенко про замах, що готується на її життя.

Читайте також:

ТИМОШЕНКО ХОЧУТЬ ВБИТИ?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування