Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чорномирдін дасть літературний урок для борців з Америкою

Середа, 24 вересня 2003, 15:52
Книга посла РФ в Україні Віктора Чорномирдіна "Виклик" присвячена його місії спеціального представника президента Російської Федерації по врегулюванню конфлікту в Югославії в 1999 році.

"Жанр даної роботи можна визначити як політичні мемуари", - повідомляється в прес-релізі посольства РФ у середу.

Разом з тим, відзначають у посольстві, книга Чорномирдіна "глибоко сучасна, оскільки наочно розкриває всю гостроту проблеми утвердження нового світового порядку, глобалізації, що проводиться на американський манер, з метою побудови однополярного світу".

"Величезний життєвий, державний і політичний досвід Чорномирдіна допомогли йому з честю й гідністю виконати надзвичайно складну дипломатичну місію - в охопленій вогнем Югославії домогтися припинення бомбардувань, що призводять до загибелі безвинних людей, при цьому зберігши єдність країни", - говориться в прес-релізі.

У книзі, розрахованій на широкого читача, "з повною правдою, без приховування і прикрас розповідається про надзвичайно складні переговори, про унікальний дипломатичний поєдинок", який вели російське керівництво, МЗС Росії і повноважний представник президента Росії Чорномирдін з НАТО і США, відзначає посольство.

Повідомляється, що спеціальний розділ книги "Сторінки двох століть" присвячений фотодокументам тієї пори. Третій розділ "НАТО проти Югославії" містить вичерпний звід офіційної документації. У книзі також наявний науковий апарат.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...