Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма подарував свою книгу Путіну, але він може не захотіти її читати

Понеділок, 8 вересня 2003, 10:59
Леонід Кучма повідомив, що він не встиг подарувати свою книгу "Україна – не Росія" Борису Єльцину, але подарував Володимиру Путіну.

"Ні, я Борису Миколайовичу книгу не дарував, тому що я з ним не зустрічався. Але я обов'язково з ним зустрінуся, тому що він мені особисто подарував свою книгу, а я обов'язково подарую йому свою, і підпишу в його присутності", сказав Кучма на презентації книги в Москві, повідомляє програма "Подробності" на телеканалі "Інтер".

"А Володимиру Путіну подарував, і написав стільки, стільки хорошого, що я думаю, він спочатку час витратить на те, щоб почитати те, що я написав. А потім подумає – чи читати книгу?", - додав Кучма.

Назву книги, що викликала чимале здивування в російських рецензентів, президент України пояснює тим, що "росiяни та українцi – двi окремi й багато в чому не схожi нацiї, кожна зi своєю культурою, якi говорять хоча й спорiдненими, але рiзними мовами".

"Росiяни, про яких я говорю, бачать в українцях таку собi сільську рiдню – доволi симпатичну, спiвочу (про це говорять неодмiнно), зi своїми гастрономiчними пристрастями, своєрiдним гумором та сільською говiркою. Але саме – рiдню, тобто – тих же росiян", - сказав Кучма.

"Подробности" повідомляють, що книга Кучми на 559 сторінок із кольоровими ілюстраціями коштує 270 рублів, або близько 9 доларів.

За матеріалами сайту "Огляд телеефіру"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування