Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не боїться "Кучму-3"

Вівторок, 14 жовтня 2003, 20:43
Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко вважає нереальним висунення Леоніда Кучми на третій термін президентства. "З точки зору політичної моралі, ця ідея віджила і є нереальною", - сказав Ющенко у Рівному, передає прес-служба "Нашої України".

Він охарактеризував роки правління Кучми як "час втрачених можливостей для мільйонів українців, тисяч організацій, підприємств, структур", зазначає прес-служба блоку.

Ющенко також назвав збір підписів за імпічмент Кучмі нормальною реакцією політичної сили на дії президента, яких вона не поділяє. Він вважає, що коли партія не згодна з політикою, то може проводити адекватні і законні акції для висловлення свого ставлення до влади.

Коментуючи вихід з фракції народного депутата Едуарда Матвійчука, Ющенко сказав, що це підсумок протистояння, яке виникло між "деякими представниками фракції".

Він висловив жаль з приводу того, що деякі депутати не змогли вирішити особисті проблеми між собою. "Хай це лишиться на їхній совісті", - підкреслив лідер "Нашої України".

Водночас Ющенко сказав, що "Наша Україна" буде чисельно збільшуватися – найближчим часом до фракції прийдуть ще кілька депутатів, про що свідчить "позитивна динаміка переговорів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування