Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко: половина депутатів ходить до влади з дулею в кишені

П'ятниця, 17 жовтня 2003, 12:04
Переговори між опозиційними силами включають три фази – суть політичної реформи, визначення спільної діяльності та висунення єдиного кандидата.

Про це заявив лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко в ефірі "5 каналу" в четвер.

"Ведуться переговори, безумовно. І, якщо перша фаза переговорів відноситься до суті політичної реформи, то другий етап, я переконаний, що це буде етап, мета якого – як узгодити принципи й засади спільної діяльності. Третій етап, безумовно, – як підійти до теми єдиного кандидата", - сказав він, коментуючи суперечливі заяви Олександра Мороза і Олександра Турчинова про висунення єдиного кандидата від опозиції.

Говорячи про можливих партнерів, Ющенко відзначив, що "вибори президента здійснюють не тільки опозиційні сили, і не тільки схід, і не тільки захід. Це, власне, явище національне. І тому партнерами будуть ті хто будуть відстоювать державницькі інтереси".

На прохання журналіста уточнити, чи є вже конкретні домовленості з якимись політичними силами, Ющенко сказав, що говорити про це зараз недоречно.

"Шановні друзі, хіба ви не розумієте, що те, що ми називаємо президентською більшістю в парламенті – половина народних депутатів ходить с дулею в кишені до цієї влади? Але сьогодні говорити, розкривати карти про те партнерство, яке можливо там з іншими конструктивними силами, ну, не є доречним", - підсумував він.

За матеріалами "Огляду телеефіру"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: