Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович не боїться ялтинський ЄЕП, бо це тільки початок

Вівторок, 7 жовтня 2003, 22:27
Підписані президентами України, Росії, Білорусі й Казахстану документи про створення ЄЕП носять "рамковий характер". Про це заявив прем'єр-міністр Віктор Янукович на конференції "Україна на шляху до зрілої національної державності: перехід України до розвиненої ринкової економіки" у Вашингтоні.

"Вони носять рамковий характер. І тому для запровадження потребують укладання значної кількості додаткових договорів", - сказав він.

"Ми чітко визначили базовий для нас рівень інтеграції в економічний простір – це створення зони вільної торгівлі. Це жодним чином не позначиться на стратегічному курсі України до Європейської і Євроатлантичної інтеграції. Не заважатиме вступу України до Світової організації торгівлі", - наголосив Янукович.

Зосередивши свою промову виключно на економічних питаннях, прем’єр, однак, жодним словом не обмовився про долю нафтопроводу "Одеса-Броди" і свою позицію, в якому ж напряму - до чи від Європи - повинна текти по трубі нафта.

Крім участи у конференції прем'єр-міністр так само планує зустрітися у вівторок з віце-президентом США Річардом Чейні й президентом Світового Банку Джеймсом Вульфенсоном.

Люба Шара, Вашингтон, "Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування