Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович знає, що він серед кандидатів в президенти

Четвер, 9 жовтня 2003, 17:16
Прем'єр-міністр України, лідер Партії регіонів Віктор Янукович повідомив, що його кандидатура серед інших обговорюється як єдиного кандидата від об'єднання центристських політичних сил на майбутніх президентських виборах і заявив, що готовий узяти участь у виборах глави української держави, якщо буде ухвалене відповідне рішення.

Про це прем'єр України заявив у четвер у Вашингтоні в інтерв'ю журналістам провідних американських засобів масової інформації.

"Що стосується моєї кандидатури - вона буде обговорюватися серед політичних партій, об'єднаних із Партією регіонів, яку я очолюю. Це питання ще не обговорювалося, і сьогодні йде дискусія, що передбачає висування єдиного кандидата від блоку партій. Розглядається і моя кандидатура", - сказав український прем'єр, підкресливши, що якщо буде прийняте таке рішення він "обов'язково буде брати участь" у виборах.

Янукович також висловився за створення рівних умов усім кандидатам в президенти, що будуть брати участь у виборах. "Я впевнений, що кожен кандидат повинен мати рівні умови. Вибори повинні проходити на демократичній основі, і український народ повинен мати правдиву інформацію", - підкреслив Янукович.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування