Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У причетності Кучми до убивства Гонгадзе Януковича переконає тільки суд

Четвер, 9 жовтня 2003, 18:17
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович заявляє про необхідність забезпечити безпрецедентну відкритість судового процесу і самого судового рішення, що буде прийнято по закінченні розслідування кримінальної справи про убивство журналіста Георгія Гонгадзе.

"У цій справі буде забезпечена безпрецедентна відкритість", - сказав глава українського уряду в четвер у Вашингтоні в інтерв'ю провідним американським ЗМІ.

Він запевнив журналістів, що треба набратися терпіння, і справа буде розглянута в судовому порядку. "Я сподіваюся, що ми будемо мати можливість одержати реальну інформацію про учасників цієї сумної події. Усі чутки (про причетність до справи Гонгадзе президента Леоніда Кучми - ІФ) мають політичний підтекст. Судова справа - це переконливі факти. Тільки суд має право остаточне прийняти рішення по цьому питанню, "- сказав прем'єр.

Відповідаючи на питання про постачання в Ірак зенітних комплексів "Кольчуга", що нібито мали місце, Янукович повідомив, що під час самого розслідування він працював у Донецькому регіоні, у якому на підприємстві "Топаз" були зроблені ці комплекси.

За словами Януковича, він зробив усе, "щоб на цьому підприємстві була забезпечена відкритість" "Підприємство "Топаз" виконало всі умови експертів", - підкреслив він, додавши, що на сьогодні немає жодних доказів наявності в Іраку "кольчуг".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування