Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ФРАКЦІЯ ЯНУКОВИЧА СТАЛА ДРУГОЮ У ПАРЛАМЕНТІ. Але вступати до неї хочуть не всі

Четвер, 20 листопада 2003, 09:23
Фракція "Регіони України" і група "Європейський вибір" об’єдналися у єдину фракцію. Про таке рішення повідомив спікер Володимир Литвин на початку ранкового засідання Верховної Ради у четвер.

Лідер "Європейського вибору" Володимир Пєхота заявив журналістам, що "це вперше у парламенті не просто декларується намір об’єднатися, а відбувається реальне об’єднання".

"Як кажуть, гуртом і батька легше бити. Тому ми об’єдналися для вироблення спільної стратегії реалізації програми уряду", - додав Пєхота.

Він сказав, що зранку вже відбулося спільне засідання фракції, яка називатиметься "Регіони України". Її співголовами будуть Раїса Богатирьова та Володимир Пєхота.

До об’єднання у "Регіони України" входили 47 депутатів, до "Європейського вибору" – 17 депутатів. На питання, скільки входитиме до об’єднаної фракції, Богатирьова сказала, що "більше 62 депутати".

Як відомо, до "Європейського вибору" входили ряд депутатів, які не були членами Партії регіонів. Богатирьова сказала, що їй не відомі випадки, що хтось із членів "Європейського вибору" не вступив до "Регіонів України".

Водночас Володимир Сивкович, який був членом "Європейського вибору", повідомив "Українській правді", що не вступив до "Регіонів України".

Сивкович є одним із лідерів партії "Вперед, Україно!", яка є учасником блоку Ющенка "Наша Україна".

Таким чином, станом на 20 листопада до фракції "Наша Україна" входить 103 депутати, "Регіони України" – понад 60 депутатів, фракції КПУ – 59, фракції партій Промисловців і підприємців і "Трудова Україна" - 42, СДПУ(О) - 36, групи "Народовладдя" - 21, фракції Соцпартії - 20, фракції БЮТ - 19, групи "Демократичні ініціативи" - 18, фракції Аграрної партії України - 16, фракції НДП - 15, групи "Народний вибір" - 14.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: