Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович хоче рівних умов для себе, Медведчука і Ющенка

П'ятниця, 21 листопада 2003, 16:37
Прем'єр-міністр Віктор Янукович висловлюється за необхідність підписання політичної угоди між всіма учасниками президентських виборів і політичного процесу в цілому.

З ініціативою підписання угоди "між всіма учасниками президентських виборів і політичного процесу стовсовно відпрацьовування рівних умов і поводження" виступила очолювана Януковичем партія "Регіони України", повідомив він, відповідаючи на питання журналістів у п'ятницю у Варшаві.

Відповідаючи на питання щодо подій у Донецьку, де 31 жовтня був зірваний з'їзд блоку "Наша Україна", прем'єр сказав: "Я впевнений, що це була провокація", додавши, що "не розцінював би ці події окремо від львівських".

Янукович підкреслив, що "політики не повинні шукати ворогів у своїй державі і розділяти Україну на схід і захід".

"Вони повинні сідати за стіл переговорів і домовлятися, вирішувати всі питання разом на користь українського народу. Тому ми з великим незадоволенням ставимося до тих політичних сил, що дестабілізують політичну ситуацію в Україні, тому що саме стабільна політична ситуація дозволить вирішувати проблему як у самій Україні, так і на зовнішньополітичному рівні", - відзначив він.

"Усім політичним силам потрібно зробити висновки [з подій у Донецьку] і домовитися не порушувати таку угоду", - сказав він.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...