Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТУРЧИНОВ: ВЛАДА ГОТУЄ НА 27 ЛИСТОПАДА МАСОВУ БІЙКУ

Середа, 26 листопада 2003, 11:19
Народний депутат, один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов запевняє, що володіє інформацією про підготовку владою масових провокацій 27 листопада 2003 року під час проведення об’єднаними опозиційними силами акції протесту біля Верховної Ради і Кабінету міністрів, спрямованої проти прийняття "антинародного й антисоціального" державного бюджету.

В повідомленні прес-служби "Батьківщини наводяться слова Турчинова: "Для організації цих провокацій вже залучено славнозвісну турманівську профспілку "гірняків", що, як відомо, здавна обслуговує "робітничі інтереси" українських кланів та олігархії".

"Окрім того, під "шахтарів" гримують масу працівників бюджетних установ та організацій у Київській області", – зазначає Турчинов.

"Не знаю, чи видають зараз у офісах Засухи шахтарські каски та порожні пластикові пляшки з під "Фанти" керівникам відділів облдержадміністрації, однак те, що бюджетники будуть рекрутовані до фальшивих пролетарських колон начебто на підтримку урядового проекту бюджету – це безсумнівно", - додає депутат.

На переконання Турчинова, влада свідомо йде на провокацію, щоб загострити й без того кризову ситуацію в країні.

"Зазвичай влада та правоохоронні структури намагаються розвести у часі та просторі представників антагоністичних політичних сил – учасників масових акцій, щоб уникнути сутичок. В нашому випадку ми, навпаки, бачимо, що силові структури й влада зацікавлені у концентрації в одному місці людей з різними політичними симпатіями", - зауважується в повідомленні.

"Для чого це робиться? Кому це вигідно? – Влада хоче спровокувати чергову кризу, звинуватити у сутичках опозицію, щоб потім на крові розпочинати нову хвилю репресій у країні", - наголошує Турчинов.

Олександр Турчинов заявляє, що відповідальність за можливі провокації 27 листопада 2003 року "цілком і повністю лежить на чинній владі", а можливі негативні наслідки таких провокацій "лише наблизять безславний кінець цієї влади".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування