Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Масонська" партія отримала представництво у Верховній Раді

Субота, 29 листопада 2003, 16:22
З'їзд Ліберальної партії України (оновленої) затвердив у суботу нового голову політвиконкому партії. Ним замість Ярослава Козачка став Вадим Литвин, народний депутат України, член фракції партій ППУ-"Трудова Україна".

Таким чином, ЛПУ(о) отримала свого представника у парламенті.

Вадим Литвин – колишній член Ліберальної партії України. До Верховної Ради нинішнього скликання обраний за списком Комуністичної партії України.

З'їзд висловився за проведення політичної реформи та задекларував підтримку дій коаліційного уряду.

На думку голови партії Павла В'ялова, ЛПУ(о) обов'язково братиме участь у наступних президентських виборах, і, скоріше за все, самостійно.

На запитання кореспондента "УП" про можливу підтримку ЛПУ(о) інших кандидатів у президенти, якщо партія все-таки не висуватиме свого, В'ялов відповів: "Однозначно, ми не будемо співпрацювати з лівими і Тимошенко". Разом з тим, лідер партії не відкидає можливої підтримки ні Ющенка, ані Януковича.

Безпосередньо питання форми участі ЛПУ(о) у виборах президента України розглядатиметься під час другого етапу з'їзду партії, що пройде у травні 2004 року.

На адресу з'їзду надійшли вітання від СДПУ(О), Партії регіонів України, Народно-демократичної та Ліберальної партій України.

На минулих виборах у 2002 році ЛПУ(о) посіла останнє місце серед 33-х партій у багатомандатному виборчому окрузі, набравши 0,03% голосів.

Голова партії Павло В'ялов балотувався по мажоритарному виборчому округу № 133 на Миколаївщині, і мав третій результат, набравши 9,48% голосів.

Крім лідерства в ЛПУ(о), В'ялов відомий тим, що називає себе Великим пріором ордену Святого Станіслава в Україні – організації масонського типу.

Серед членів ордену називалися прізвища Радченка, Піскуна, Потебенька, Кравченка, Смірнова, Пустовойтенка, Леоніда Деркача, Людмили Кучми та інших.

Читайте також:

Краще б Кучма був масоном!


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування