Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко розказав, як купав Порошенка в ополонці, а Пинзеник втік

Середа, 10 грудня 2003, 19:33
"Наша Україна" планує провести з'їзд демократичних сил у Донецьку навесні наступного року. Про це заявив лідер блоку Віктор Ющенко у середу під час чат-конференції на сайті razom.org.ua

"Ми обов’язково проведемо з’їзд у Донецьку весною наступного року.
А у січні-лютому пройдуть тематичні форуми, на яких підніматимуться проблеми окремих галузей, зокрема – вугільної, освіти, медицини тощо", - зазначив Ющенко.

Відповідаючи на питання, що влада дещо виснажилася, вклавши у зрив форуму у Донецьку 15 мільйонів гривень, лідер "Нашої України" зазначив, що "прийом, який нам влаштували в Донецьку, коштував дорожче, ніж 15 млн., решту – традиційно вкрали".

Ющенко також повідомив, що політрада ухвалила рішення перенести Форум демократичних сил у Києві з 13-14 грудня на пізніший термін.

"На політичній раді блоку було прийнято рішення про відтермінування часу проведення форуму. Це пов’язано з напруженою ситуацією в парламенті, спричиненою спробами влади "проштовхнути" так звану "конституційну реформу", - зазначив він.

"Тому ключовим завданням блоку на найближчі три пленарні тижні роботи парламенту є недопущення антидемократичних змін до Конституції України, ініційованих адміністрацією президента, до якої долучилися і комуністи. Учора відбулося засідання "трійки", - сказав Ющенко.

Лідер "Нашої України" також відзначив, що найближчим часом буде оприлюднено заяву "трійки", яка дасть докладніші пояснення.

Ющенко також відзначив, що пропустить у середу матч "Динамо"-"Інтер", оскільки в цей час будуть проводитись консультації у рамках "трійки", зауваживши, що дуже любить футбол і традиційно грає під 11 номером.

Ющенко також розповів, як купався в ополонці на Водохрещу цього року та затяг за собою у той день в ополонку народних депутатів Гриніва, Порошенка та інших (Пинзеник втік).

Він дав любителям кілька порад щодо бджолярства. Зокрема, в умовах Київщини й Сумщини найкращою породою бджіл є аборигенна - сіра степова.

Крім цього, Ющенко розповів, що його 5-річна донька Софійка мріє запросити на вечерю братів Кличків.

"Це люди, відносини з якими я глибоко шаную, бо вони багато роблять для покращення іміджу України. Я послав Віталію Кличку вітальну телеграму після його перемоги", - сказав Ющенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування